Loop mee op paaszaterdag 30 maart 2024

Online inschrijven

Online inschrijven

Van 1 januari t/m 18 maart 2024

Betaal online via: iDeal, Creditcard, Bancontact/Mister Cash of SOFORT

Geen bevestigingse-mail ontvangen?

Hier vind je informatie over hoe je jouw deelnemerskaart(en) in je bezit krijgt.

Inschrijflocaties

Winkel Mulders dé buitenspecialist (Koningstraat 1, Born)

Van 1 januari t/m 29 maart 2024 (tijdens de reguliere openingstijden, m.u.v. zaterdagmiddag). Betaalwijze CONTANT.

KennedyCorner (in winkel Mulders dé buitenspecialist, Koningstraat 1, Born)

Zaterdag 16 maart 2024 tussen 12.00 en 16.00 uur. Betaalwijze CONTANT.
Zaterdag 23 maart 2024 tussen 12.00 en 16.00 uur. Betaalwijze CONTANT.
Vrijdag 29 maart 2024 tussen 12.00 en 18.00 uur. Betaalwijze PIN en CONTANT.

Meet & Greet (Jochem Erenshoes, Kloosterplein 3, Sittard)

Vrijdag 29 maart 2024 tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Betaalwijze PIN en CONTANT

Bij de start, in het Mulders-paviljoen (Markt, Sittard)

Zaterdag 30 maart 2024 vanaf 45 minuten voor de start. Betaalwijze PIN

Let op! Bij afgelasting van de mars vindt restitutie plaats onder aftrek van administratiekosten (zie reglement paragraaf F)

Reguliere tarieven

Tarief voorinschrijving
(t/m 18 maart 2024)
Standaardtarief
(vanaf 19 maart 2024)
Kennedy-Mars
(recreatieklasse)
€ 25,- € 27,-
Kennedy-Mars
(wedstrijdklasse)
€ 30,- Niet mogelijk
Swentibold-Mars € 15,- € 17,-
Mini-Mars € 5,- € 5,-

Wijzigen afstand

Wanneer je ingeschreven hebt voor een bepaalde mars, dan is het mogelijk om naderhand jouw afstand te wijzigen. Indien het inschrijfgeld voor de nieuw mars hoger is, moet je het verschil bijbetalen. Is het inschrijfgeld lager dan vindt er geen restitutie van het verschil plaats. Neem bij wijzigingen contact op met inschrijvingen@kennedymars.org.

Verhinderd door blessure of ziekte

Wanneer je ingeschreven hebt en je kunt toch niet meedoen vanwege een blessure of ziekte vindt er geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Je kunt wel de inschrijving doorzetten naar volgend jaar. Neem in het geval dat je niet kan deelnemen contact op met inschrijvingen@kennedymars.org

Kortingsregelingen

Groepskorting

Groepskorting

Wanneer je met minimaal 10 personen in één keer inschrijft krijg je groepskorting. Deze korting is mogelijk gedurende de voorinschrijvingsperiode. Groepskorting voor wedstrijdlopers is helaas niet mogelijk. Groepen kunnen zowel via het online inschrijfsysteem inschrijven als via een te downloaden inschrijfformulier.

Optie 1: online inschrijven als groep (tot ca. 15 personen)

Online inschrijven doe je via de knop boven aan deze pagina. Vanaf de 10e deelnemer wordt de groepskorting automatisch verrekend. Nadat je als groep bent ingeschreven kun je online nog lopers toevoegen aan de groep in de vorm van een aanvullende bestelling. Dit kan echter alleen gedurende de periode waarin groepsinschrijvingen mogelijk zijn (zie hieronder). Bij online groepsinschrijvingen kun je deelnemers toevoegen via jouw Mijn KMS Account, waarvan je na je eerste bestelling de inloggegevens ontvangt.

Optie 2: groepsinschrijving via het groepsinschrijfformulier

Bij grote groepen (+ 15 personen) is het vaak handiger om via het groepsinschrijfformulier in te schrijven. Het betreffende formulier kun je hieronder downloaden. Verdere instructies staan ook vermeld op dit formulier.

Download hier het groepsinschrijfformulier naar keuze:

Groepen Kennedy-Mars 2024
Groepen Swentibold-Mars 2024
Groepen Mini-Mars 2024

Groepsinschrijvingen voor scholen van Kindante 2024

Tarief voorinschrijving
met groepskorting
(t/m 18 maart 2024) (vanaf 19 maart 2024)
Kennedy-Mars
(recreatieklasse)
€ 22,50 Niet mogelijk
Swentibold-Mars € 13,50 Niet mogelijk
Mini-Mars € 4,00 Niet mogelijk
Voucher

Voucher

Beschik je over een voucher? Je mag dan gratis meelopen aan de wandeltocht die op de voucher vermeld staat. Kom met de voucher naar een van de inschrijflocaties. Je ontvangt dan – na het invullen van een inschrijfformulier – direct de gratis deelnemerskaart. Online inschrijven is met een voucher helaas niet mogelijk.

FSI

FSI

Ben je lid van het Fonds Sociale Instellingen (FSI)? Je krijgt dan aanzienlijke korting op deelname aan een van onze marsen: 50% korting op deelname aan de Kennedy-Mars en Swentibold-Mars en 100% korting op deelname aan de Mini-Mars.

Inschrijven doe je niet via onze website maar via de website van FSI (www.stichtingfsi.nl/kennedymars) met je stamnummer. Je ontvangt van FSI een inschrijfformulier. Volg de instructies die op dit formulier staan om jouw deelnemerskaart(en) te ontvangen.

Wandelbond

KWBN / Wandelsport Vlaanderen

Lid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) of Wandelsport Vlaanderen? Je krijgt dan € 1,- korting op het reguliere inschrijftarief. De korting is persoonsgebonden en wordt alleen verstrekt op vertoon van je Wandelvoordeelpas.

Kom met je wandelvoordeelpas/lidmaatschapskaart naar een van de inschrijflocaties. Je ontvangt na het invullen van een inschrijfformulier en tegen contante betaling direct de deelnemerskaart met korting. Gezien het persoonsgebonden karakter van de korting is online inschrijven met deze korting helaas niet mogelijk.

Overnachten

Boek hier jouw overnachtingsmogelijkheid op het Watersley Sport & Talentpark met zeer speciale Kennedymars tarieven. Wandelaars kunnen zowel vrijdag- als zaterdagnacht boeken met 25% korting in het SEPHS Hotel of The Tower Sports Hostel. In deze laatste accommodatie kun je zowel individueel, met meerdere personen als ook met groepen vanaf 8 kamers terecht. Voor meer kamers; mail naar info@thetower-watersley.com

Klik hier voor een overnachting in het SEPHS Hotel

Klik hier voor een overnachting in The Tower Sports Hostel

Voor meer informatie ga naar overnachtingsmogelijkheden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search