Na je online bestelling geen bevestigingse-mail van ons ontvangen? Je mist dan belangrijke informatie m.b.t. hoe je in het bezit komt van je deelnemerskaart. Wat te doen?

Stap 1
Controleer je e-mailbox goed. Onze e-mails belanden geregeld in de spambox. Ook kan het zijn dat onze e-mail op een ander tabblad in je mailbox is beland. Dit wil nog wel eens voorkomen bij Gmail.

Stap 2
Neem contact met ons op via inschrijvingen@kennedymars.org. Laat ons weten wanneer je hebt ingeschreven en onder welke naam. Je ontvangt dan alsnog de link naar de statuspagina van je bestelling en een nieuw wachtwoord voor jouw Mijn KMS Account.

Stap 3
De overige informatie die in onze bevestigingsmail staat, is hieronder weergegeven.

Online bestellingen zonder kortingsvoucher

Wanneer je betaling door ons is verwerkt dan sturen wij jouw deelnemerskaart(en) per post naar je toe, mits je het adres in Nederland, België of Duitsland is. Is jouw adres in een ander land, dan dien je de deelnemerskaart te komen ophalen in de KennedyCorner, bij de Meet & Greet of vanaf 45 minuten voor de start in het Mulders Paviljoen op de Markt. Het opsturen van de deelnemerskaart zal niet meteen gebeuren. We verzamelen de deelnemerskaarten alvorens we ze op de post doen. Het kan dus zijn dat dit 1 of 2 weken duurt. Heb je één week voor de marsdag nog niets van ons ontvangen? Laat ons dit dan per e-mail weten via inschrijvingen@kennedymars.org onder vermelding van je bestelnummer.

Wedstrijdklasse
Inschrijvers voor de wedstrijdklasse van de Kennedy-Mars ontvangen de deelnemerskaart niet per post. Ben je wedstrijdloper? Je ontvangt jouw deelnemerskaart dan in het wedstrijdlokaal. Klik hier voor meer informatie.

Online bestelling met kortingsvoucher

Wanneer je betaling door ons is verwerkt dan maken wij de deelnemerskaart(en) van je bestelling voor je klaar. Omdat je één of meer deelnemerskaarten binnen je bestelling met een kortingsvoucher hebt besteld, kunnen wij de deelnemerskaarten niet per post naar je opsturen. Je kunt de deelnemerskaart(en) ophalen in de KennedyCorner, bij de Meet & Greet en vanaf 45 minuten voor de start in het Mulders Paviljoen op de Markt in Sittard. Neem bij het afhalen van je bestelling de voucher(s) mee!

Wedstrijdklasse
Inschrijvers voor de wedstrijdklasse van de Kennedy-Mars ontvangen hun deelnemerskaart voor de start in het wedstrijdlokaal. Klik hier voor meer informatie.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search